• slayt
  • slayt
  • slayt
  • slayt
  • slayt
  • slayt
  • slayt
  • slayt
  • slayt
  • slayt
  • slayt
  • slayt
DERNEK YÖNETİMİMİZ VE ÜYELERİMİZ KAHVALTIDA BULUŞTU

Yeni yönetimimizin düzenlediği kahvaltı programında Yönetim Kurulu adına yapılan konuşmanın tam metnine aşağıda yer verilmiştir.

 

Değerli büyüklerim, derneğimizin eski başkanları ve yöneticileri, çok kıymetli üyelerimiz, köylülerim, misafirlerimiz ve aileleri. Derneğimizin düzenlemiş olduğu kahvaltı programına hoş geldiniz.

 

Bugün burada toplanmamızın nedeni, dernek yönetiminin değişmesi nedeniyle göreve gelen yeni yönetimi tanıtmak, yeni yönetim ile birlikte yapılacak değişiklikleri bilgilerinize sunmak birlik ve beraberliği arttırarak devamlığını sağlamak amacı ile toplanmış bulunmaktayız. 

 

Öncelikle Hatice Hanım ve Yönetimine buradan on yıllık yönetimi süresince derneğimize ve köyümüze yaptığı katkılardan dolayı teşekkür ediyorum. Bu vesileyle derneğimizde başkanlık yapmış, yöneticilik yapmış, tüm başkan ve yöneticilere, emeği geçen tüm üyelerimize, dostlarımıza, yapmış oldukları destek ve katkıdan dolayı teşekkür ederiz. 

 

Dernekçilik bir bayrak taşıma işidir, gönül işidir. Severek yapılmalıdır. Fedakârlık ister, biz bunları bilerek aldığımız bu bayrağı en iyi şekilde taşımak için tüm gayretimizle çalışacağız.

 

 

Sizlere yeni yönetimi tanıtmak istiyorum.

Yönetim Kurulu Başkanı Adil CEYHAN

Başkan Vekilimiz Osman ŞAHİN

Genel Sekreterimiz Feyzullah ŞİNAR
Muhasip Ramazan TEMİZKAN

Yönetim Kurulu Üyemiz Bülent Ceyhan
Yönetim Kurulu Üyemiz Süleyman BİLGİLİ
Yönetim Kurulu Üyemiz Emre Ceyhan

 

Yedek Yönetimimiz;

Sait YILMAZ
Ahmet ULUSOY
İlhan AYSAN
Turan KESKİN
Orhan ŞAHİN
Necip AKIN

 

Bizler böyle bir yönetimle, dernekçilik tecrübesi bulunan, genç dinamik, tüm köyümüz ailelerini kapsayan bir yönetim kurmaya çalıştık. 
Yönetimde olmak, katkı sağlamak isteyen var ise kapımız her zaman açıktır, seve seve kabul ederiz. 

 

Öncelikle derneğimiz adına yeni bir logo çalışması yaptık. Köylümüz Uğur Şinay’ın yaptığı çalışmayla yeni logomuz belirlenmiştir. Kendisine teşekkür ederiz. Kısa süre içinde sosyal medya hesaplarımızdan paylaşacağız.

 

Yeni yönetimimizle birlikte sitemizi ve sosyal medya hesaplarımızı yeniliyoruz. Çok yakın zamanda yeni sitemizi açmış olacağız.

 

Önümüzdeki ay (Nisan) yine tüm üyelerimize duyuracağımız Darıca Kuş Cenneti gezisi düzenleyeceğiz. 

 

İstanbul Çengeller köyü derneği yönetimi olarak, faaliyetlerimizin birinci önceliği üyelerimiz ve aileleridir. İstanbul’da yaşayan köylülerimizi bir birleri ile tanıştırmak ve kaynaştırmak amacıyla bu sene ve bundan sonraki seneler hıdrellez şenliklerini istanbul’da yapacağız. 

 

Çengeller köyü derneği olarak; istanbul’da bulunan diğer Bilecikli derneklerden farkımız, birlik beraberliğe önem veren, güçlü bağları olan ve tüm organizasyonlara büyük bir çoğunlukla katılabilen bir derneğiz. Bizler gücümüzün her zaman farkında olarak çalışacağız. Buna göre davranacak, buna göre hareket edeceğiz.

 

Yönetim olarak geçmişte olduğu gibi yine derneğin sahibinin bizler, yani üyeler olduğunu düşündüğümüzden ve derneğe bağlılığı sahiplenmeyi arttırmak adına siz değerli üyelerimizden aidat toplamaya 2019 senesinde yeniden başlayacağız.

 

Yönetim olarak en büyük hedeflerimizden biri dernek lokalimizin olmasıdır. Derneğimizin üyelerimize iyi hizmet vermek bir takım faaliyetler yapmak ve bulunduğumuz il ve ilçede aktif rol almak için dernek yerimizin çok büyük rolü olduğunu düşünmekteyiz. Bu nedenle dernek yeri konusunda çalışmalarımız olacaktır.

 

Eğitim konusunda çalışmalarımız olacaktır. Burs vermek isteyenlerle burs almak isteyen gençler arasında köprü olmaya çalışacağız. 

 

Bugün burada kahvaltı organizasyonun hazırlanmasına katkıda bulunan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.

 

Benim söyleyeceklerim bu kadar, bugün buraya gelerek birlik beraberliğimizi arttırdığınız derneğimizi yalnız bırakmadığınız için yönetim ve şahsım adına teşekkür eder, iyi günler dilerim. Afiyet olsun.

 

Yönetim Kurulu Adına Başkan
ADİL CEYHAN


18.03.2019

Okunma Sayısı: 984


3.145.15.205








DİĞER HABERLER

Bilecik Gölpazarı Çengeller Köyü Kültür ve Dayanışma Derneği

© Copyright 2020  V4.1 Tüm Hakları Saklıdır. | Dernek Sitesi | Köy Sitesi


Top